Преводи на оригинални творби на френския професор педагог и основател на Спиритизма Алан Кардек, послания на медиума Шико Шавиер и други автори по теми като смъртта, живота в отвъдното, прераждането, изкуплението, самоубийството, обсебването, болестите, духовете и помощ за живите загубили свои близки.

вторник, 6 март 2018 г.

Сънища и Разгръщане (ОИТ, астрална проекция )











Сънища и Разгръщане (ОИТ, астрална проекция )
Еммануел/Франсиско Кандидо Шавиер


 (I)

Въпрос: Когато спя се виждам извън моето тяло. Не знам дали е сън. Вече се случи два пъти. Какво е обяснението от духовна гледна точка? 

Отговор: Това наричаме разгръщане. Може да намериш детайли в работите на Андре Луис. Това е нещо естествено, което се случва, когато тялото почива в часовете за сън. Стремете се да бъдете с мисли устойчиви в Доброто и ще може да се събудите отпочинали и в баланс. Изучавайте усърдно Спиритистката Доктрина.

 (II)

Въпрос: Как Спиритистката доктрина разглежда въпроса за сънищата? Предчувствия ли са?

Отговор: В Спиритистката Доктрина сънят се счита за един от феномените на свободата на душата. По време на сън духът, обгърнат от периспирита, получава условия да пребивава на друго ниво/равнина на живота и там да осъществи контакт с реалността на светът на духовете.
В действителност има сънища, които са предсказващи/ предупредителни, а други са, така да се каже, проблясъци от преживени моменти на Духовното Ниво; съществуват също и такива психични сънища, които са просто спомени от това, което ни се е е случило през деня, както и неща, които бихме се радвали да ни се случат. В книгите на Доктрината и в книгите на Ивон Перейра и Андре Луис може да намерите много информация за сънищата.


Da Obra “Plantão De Respostas “ – Emmanuel E Francisco
Cândido Xavier.
Promotor Do Evento: Pinga Fogo

Няма коментари:

Публикуване на коментар