Преводи на оригинални творби на френския професор педагог и основател на Спиритизма Алан Кардек, послания на медиума Шико Шавиер и други автори по теми като смъртта, живота в отвъдното, прераждането, изкуплението, самоубийството, обсебването, болестите, духовете и помощ за живите загубили свои близки.

сряда, 14 февруари 2018 г.

ПРИСТРАСТЯВАНИЯ И ПОРОЦИ


ПРИСТРАСТЯВАНИЯ И ПОРОЦИ


Еммануел/ Франсиско Кандидо Шавиер

Въпрос: По отношение на наркотиците: имах всичко, кола, дом, семейство и пари в продължение на 20 години; срещнах се с различния начин на живот в подземния свят на престъпността, но не ми хареса. Един ден, след като бях употребявал кокаин 20 години, реших да спра. Днес съм вдовец, фалирах и съм разделен от семейството. Боря се, но е трудно. Какво може да иска духовния свят от мен, ако правя всичко искрено?

Отговор: Двайсет години на дълбок дисбаланс естествено провокира загубите, за които нашия брат сега съжалява. Когато не използваме разумно талантите, които са ни дадени, те изтичат през пръстите ни като пясък. Като е честен днес той не само дава възможност на духовната помощ да го поддържа и укрепва за бъдещи постижения, но и да пренастрои неговите психични енергии, запазвайки горчивите уроци като незаличими спомени. Исус казва: "От овцете на Отца Ми, никоя няма да се изгуби..." Той със сигурност го благославя за да започне отначало, от това, което му изглежда като нулата, но това е първата стъпка към постигането на съвършената душа, която някой ден той ще има...
Много мир!

Въпрос: Какво е духовното сдружаване между хора, които пушат, пият, употребяват дрога и злоупотребяват със секса?

Отговор: В действителност не става въпрос за някакъв вид приятелство, което обединява братята, които се наслаждават на грешките или на пристрастяванията. Това е вибрационния модел, който ги обединява, техните мисли винаги са фокусирани върху грешни практики, на които се отдават. Волята, която захранва порока, загрижеността за безпределно удоволствие, прави съвсем естествено тези хора взаимно да се търсят. Това работи по същия начин както магнитът привлича железната пила.

Da Obra “Plantão De Respostas “ – Emmanuel E Francisco
Cândido Xavier.
Promotor Do Evento: Pinga Fogo

Няма коментари:

Публикуване на коментар